Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.25

Überlacker Benjamin (Benji)

Helló, Mindenki!

A nevem Übelacker Benjamin, az új szinyeis újság, a Szinyei Times egyik újságírója vagyok. Úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk magunkat mint a szerkesztőség tagjait.

Most tizedikes diák vagyok. Mindig is érdekeltek az emberek, a kommunikáció és a dolgok működése. Az előző iskolámban két évig az iskolai rendezvények hangmérnöke voltam. Sok esetben előfordult, hogy képviseltem az osztályomat mind a tv-ben, mind az újságban és a mindennapokban. Jópár sportot kipróbáltam már, vízilabdáztam a Honvédban és egy ideig teniszeztem. Kedvenc sportjaim a síelés és az úszás, amelyeket négyéves korom óta űzök. Hat évig zenéltem, furulyáztam és fuvoláztam, egy ideig bűvészkedtem is.

Mindig is szerettem a természetet és nagyon sokszor megfognak a hétköznapok apró részletei. Azért kezdtem el fotózni, mert úgy gondoltam, hogy ha van egy kamerád, akkor az maga a végtelen lehetőségek tárháza, hisz ki tudsz ragadni és meg tudsz állítani bármit, akár szép, akár csúnya. Kedvenc fotótémáim: a természet (makroképek, nagy tájképek), a hétköznapi élet mozzanatai. Úgy tervezem, hogy cikkeimet sok saját képpel illusztrálom. Személyes vágyam, hogy az iskolaújság a sulis élet szerves részévé váljon és hasznos információkkal, érdekes cikkekkel és rovatokkal szolgáljon.

Hamarosan újra találkozunk.

Üdv: Benji


benji.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.