Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.13

Nyílt nap

Nyílt nap

2018


Iskolánkban november 10-én, szombaton került megrendezésre a „nyílt nap”. Az iskolát már fél 8-tól elárasztotta a gyerek- és szülősereg. A szinyeis tanulók  k1.jpgigyekeztek a legjobb formájukat hozni a bemutató órákon, azonban ez nem volt egyszerű egy szombati tanítási napon...
A nyíl órák mellett -idén először - a szülők és a gyerekek is ellátogathattak a különböző tématermekbe. Minden terem egy-egy osztálytípust mutatott be, ahol arra a szakra járó diákok voltak a segítők. A programnak köszönhetően a szülők és a diákok első kézből, maguktól a tagozatra járó diákoktól informálódhattak arról, hogy milyen is a szinyeis élet és egy-egy tagozat.
A nap folyamán az érdeklődők meghallgathatták az igazgató úr tájékoztatóját, k2.jpgvalamint a DÖK elnök beszámolóját. Az igazgatóhelyettes asszony az épület bemutatásáért és az érdeklődők körbevezetéséért volt felelős.

Reméljük, a nap végén a vendégek élményekkel gazdagon és tájékozottan léptek ki iskolánk kapuján. Ami biztos, mi igyekeztünk a legjobbat nyújtani, és reméljük, hogy viszontlátjuk még a nyílt nap résztvevőit. 

Szilas Kincső  9.a

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.