Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.13

Halloween délután

Halloween délután


A DÖK-ös diákok rengeteg szervezéssel és alapos munkával megszervezték az iskola első halloweeni délutánját. A programok rendkívül sokoldalúak voltak. Voltak köztük viccesek, mint például a 7 próba, ahonnét mindenki nevetve jött ki.
Az egyik teremben a boszorkányos teaház talált otthonra. Eleinte különleges fantázianevekkel ellátott meleg teát és teasütiket kaptak az ide ellátogatók. De technikai okok miatt átálltunk limonádékészítésre. Nagy segítségünkre volt Csehy Norbi, aki a limonádé költeményeivel mindenkit levett a lábáról, vagy cukorbetegséget okozott számára...
A jósda hatalmas népszerűségnek örvendett. Részben a hangulatos dekoráció miatt, másfelől kit ne érdekelne a jövője, mikor ilyen elbűvölő "boszik" tárják fel előttük?
A fotószoba tele volt vicces kiegészítőkkel: kalapok, hajpántok és minden, amit el lehet képzelni.
A nap két fő attrakcióját a padlástúra és a szabadulószoba jelentette.
A padlástúrán sajnos nem volt alkalmam részt venni, de hírből tudom, hogy elképesztő volt. Makray tanár úr eléggé komolyan vette a feladatát és meg is lett a várt hatás. Minden diák élvezte azt az időt, amit fent töltött az iskola egy nem mindennapi szegletében.
A szabadulószoba a pincében kapott helyet. Hol máshol? Hiszen ez egy eléggé eldugott, rejtélyes szint a Szinyei falai közt. A pince berendezésében részt vettem, nagyon hangulatos és egy-két művéres tubus jóvoltából hátborzongató is lett.
Volt alkalmam szinte mindenhol körülnézni, és egy- egy dolgot kipróbálni.  Úgy gondolom, hogy frenetikusra sikerült maga a program, és bármikor szívesen újra részt vennék benne.

Harczi Hanga 9.A.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.