Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.25

Könyvajánló: Dienes Martin - A NAGY LÓ-VÉ

Dienes Martin: A NAGY LÓ-VÉ (KÉSZÜLJ FEL AZ ÉLETRE!)

A mű főként fiataloknak íródott azzal a szándékkal, hogy eljusson az üzenet hozzájuk: igenis van lehetőség sikeresnek lenni az életben.

A szerző, a kései tízes éveiben járó Dienes Martin illusztrációban és személyes élményekben, tapasztalatokban gazdag impulzust nyújt az olvasónak. Életszerű, sőt ténylegesen megtörtént eseményekből hoz példákat. A nagy LÓ-VÉ című könyv segít minden korosztálynak, általános iskolásoktól kezdve egészen a nyugdíjasokig a célok megfogalmazásában és elérésében. Valamint a saját maga lendületességével megadja a kezdő lökést azoknak a megvalósításához. Akiknek nem igazán a szívük csücske az olvasás, azoknak sem kell elszomorodniuk, mert a szinte már nevetségesen nagy betűméretnek és rengeteg képnek hála maximum 2 óra alatt el lehet olvasni a könyvet.

Ezt a 2017-es, modern szellemiségben megírt művet bármilyen korosztálynak nyugodt szívvel tudom ajánlani: az esetleges céltalanságban vagy a már kitűzött célok megvalósítása előtt lévő, sikeressé válni akarók útját járó embereknek. Saját és mások véleménye alapján bátran ki merem jelenteni, hogy nagyon előremutató, közérthető, az ember nézőpontját átformáló és látószögét bővítő nagyszerű könyv.

 

Dani Dorottya 9.F

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.