Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.13

Filmajánló: Pizza my heart (Pizzarománc)

Pizza my heart (Pizzarománc)


Romantikus alkat vagy? Magával ragadott Shakespeare Rómeó és Júliájának tragikus, ám mégis oly megható története? Ha a válasz igen, akkor ezt a filmet neked találták ki!
Verona macskaköves utcáinak ezúttal azonban búcsút kell intenünk, ugyanis történetünk több ezer kilométerrel, és pár száz évvel arrébb a XXI. századi New- Jerseyben játszódik.
 Ne aggódjatok, a két egymással ellenségeskedő, felettébb zsémbes és forróvérű olasz családot magunkkal visszük. A Prestolani és a Montebello família rivalizálásától zengnek ugyanis az utcák, és hát mi más lehetne a perpatvar kiváltó oka, mint a pizza.
Természetesen, ahogy azt jó amerikai filmhez illik, ennek ellenére megtörténik a valószerűtlen eset: a két szembenálló család egyik fia és lánya egymásba szeret. 
Megismétli-e a történelem önmagát? Vagy ezúttal boldog véget ér a történet?
Ha kíváncsivá tettelek, fogd karon a barátodat/ barátnődet vagy bárki mást, akit szerinted érdekelhet és irány a mozi, ugyanis Donald Petrie könnyed vígjátékát az idén még te is széles vásznon láthatod.
Ajánlom ezt a filmet kortól, nemtől függetlenül mindazoknak, akik életükben már elgondolkodtak azon, hogy vajon tényleg létezik-e határokat ledöntő szerelem és vajon a pizza képes-e megoldani, orvosolni az általa kiváltott problémát?

222.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szivek Laura

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.